Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase. Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat în principii active. Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita. Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si în dilutie cu apa si îndulcit cu miere. Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat într-un loc uscat si racoros. Compozitie : Otet Kombucha, otet de Mere, cordiceps, condimente (ghimbir, piper, busuioc, ardei iute, rozmarin). Ciuperca utilizata de mii de ani in medicina chineza are in compozitie: acid cordycepic, acid glutamic, cordycepin, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, acid oleic si linoleic, ophiocordin (puternic antibiotic natural), magneziu, calciu. Utila in protejarea ficatului si reducerea colesterolului, scaderea glicemiei, mentinerea unei tensiuni arteriale normale; efect antitumoral prin inhibarea metastazarii; utila in patologia renala (infectii, calculi, chisturi etc), cresterea activitatii celulelor imune, adjuvant in chimioterapie. Administrare : adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
Otet balsamic KOMBUCHA CORDICEPS 500ml
40.00 lei
Produsele se pot achiziționa din magazinul nostru fizic, str Crișului nr 18 - Magnolia, Brașov
SKU:
3533
Categorii: Kombucell, Oteturi balsamice din Kombucha, Reglarea tranzituluiSlabit