CIOCOLATA AMARUIE 84% CU GREEN SUGAR VRAC

Greutate netă/ambalaj: 1Kg

Ciocolata poate fi consumată ca atare sau folosită la prepararea prăjiturilor, torturilor, foietajelor, a checurilor sau a înghețatelor.

Produsul poate fi preparat termic și transformat în creme sau glazură.

Pret: CERE OFERTA PERSONALIZATA

Produsele se pot achiziționa din magazinul nostru fizic, str Crișului nr 18 - Magnolia, Brașov
SUNĂ ACUM PENTRU COMANDĂ CU RIDICARE
Descriere

INGREDIENTE: masă de cacao, GREEN SUGAR*, unt de cacao, cacao pudră, lecitină din floarea soarelui, arome naturale. Substanță uscată din cacao min.84%.

*GREEN SUGAR este un îndulcitor 100% natural, cu ZERO calorii şi ZERO indice glicemic, un amestec din extract de înaltă puritate din frunze de Stevia Rebaudiana şi Eritritol. * Nu conține OMG. * Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE (Per 100 g):
Valoare energetică: 2.212,73 kJ / 529,36 kcal
Total glucide: 13,32 g
din care zaharuri: 0,86 g
Total grăsimi: 46,39 g
din care acizi grași saturați: 29,67 g
Proteine: 9,00 g
Fibre: 11,28 g
Sare: 0,02 g

Topirea ciocolatei la bain-marie (baie de aburi): Ciocolata se rupe în bucăți uniforme și se pune într-un vas așezat deasupra unui alt vas în care apa fierbe ușor. Este important ca vasul de deasupra să nu atingă apa. Amestecați ușor până când s-a topit toată ciocolata.

Topirea ciocolatei direct pe flacără: Această tehnică este posibilă în situația când combinați ciocolata cu alte ingrediente (smântână lichidă, lapte sau unt) pentru a obține sosuri sau glazuri. Ciocolata se rupe în bucăți uniforme și se așază într-un vas cu fund gros. Adăugați al doilea ingredient și amestecați ușor până când compoziția este complet topită.

Topirea ciocolatei în cuptorul cu microunde: Ciocolata se rupe în bucăți uniforme și se așază într-un vas rezistent pentru 1-2 minute la temperatură mică. Deschideți cuptorul la jumătatea timpului, amestecați și introduceți la loc. Verificați să nu se ardă. Amestecați ușor până obțineți o textură fină.

ATENȚIONĂRI: A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se depozita la temperaturi între 18°C și 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare din ingredientele produsului. Poate conţine urme de: soia, nuci.

Livrare

Livrarea se efectueaza in maxim 5 zile lucratoare.